Hulp met energie in buitengebied

Hulp met energie in buitengebied

Hulp bij energie vergelijken

Bij Consumind kun je snel en onafhankelijk energie vergelijken. Op basis van jouw situatie en wensen bieden zij je een overzicht van de meest voordelige en juiste energiecontracten en voorwaarden. Geen exclusieve kortingen of actietarieven, maar altijd de scherpste en voordeligste tarieven voor energie. Hierdoor ben je zomaar 300 euro goedkoper uit op jaarbasis wanneer je een overstap maakt via Consumind. Om het energie vergelijken makkelijker te maken, wordt hieronder alles uitgelegd waar je rekening mee moet houden.

Mogelijk op elk moment

Waar veel vergelijkingswebsites zeggen dat je altijd het goede moment moet zoeken om over te stappen, is dit bij Consumind niet nodig. Je kunt namelijk op elk gewenst moment overstappen. Ontvang je een overstapboete? Dan zorgen zij ervoor dat deze aan je wordt vergoed. Zo kun je dus op elk gewenst moment energie vergelijken, overstappen en besparen.

Pak je jaarafrekening erbij

Voordat je start met energie vergelijken, kun je het beste eerst even je jaarrekening opzoeken. Je hebt namelijk een recent jaarverbruik nodig om een correcte vergelijking te ontvangen. Heb je dit niet bij de hand? Geen probleem, Consumind kan tijdens het energie vergelijken een nauwkeurige schatting maken zodat je alsnog een juiste vergelijking ontvangt.

Groen, grijs, variabel of vast

Bepaal voor je begint met energie vergelijken of je gebruik wilt maken van groene of grijze stroom. Bedenk ook of je variabele of vaste tarieven wilt. Dit kan soms een paar euro schelen in de prijs, maar dan ben je wel bewust bezig met het investeren in een duurzame toekomst van Nederland!

Start met energie vergelijken

Nu alles op een rijtje staat, kun je direct beginnen met energie vergelijken via Consumind. Het is super makkelijk en het duurt maar een paar minuten. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens invullen en de vergelijking starten. Je krijgt direct alle voordelige tarieven op een rijtje te zien. Binnen deze paar minuten bespaar je zomaar tot 300 euro op jaarbasis. Dat is toch mooi meegenomen. Start daarom vandaag nog met energie vergelijken en weet zeker dat je nooit te veel betaalt voor je gas en stroom.